Bram van Leeuwen

Bram van Leeuwen

Pief

Ik ben Bram van Leeuwen en ik geef gitaarles en ukeleleles bij Grandesco Music in Zwolle. In Zwartsluis houd ik mij bezig met de commerciële activiteiten en de communicatie rondom Grandesco Music. Op dit moment speel ik in de band Lizzy’s Lion en Worship Together. Ik ben een allround gitarist en de stijlen rock, pop, funk en gospel hebben mijn grootste interesse.

Muziek

Ik ben vanaf mijn 8e jaar begonnen met het spelen van klassieke piano. Na dit jaren gedaan te hebben (o.a. een aantal jaar les op het ArtEz conservatorium in Zwolle) nam mijn interesse voor dit instrument af en ben ik zelf begonnen met gitaar spelen. Ik heb toen les gehad van Jos Durkstra en Jan-Peter Beijersbergen.

In 2012 ben ik begonnen met het geven van gitaarlessen, thuis bij mij op zolder. Al binnen een jaar liep het aantal aanmeldingen positief uit de hand. Toen ben ik begonnen met brainstormen over een alternatief. Al gauw kwam het concept popschool Grandesco bovendrijven. Na een jaar van voorbereidingen werden in 2014 de eerste lessen onder die naam gegeven. Ondertussen is het concept popschool Grandesco uitgegroeid tot een muziekschool in Zwolle onder de naam Grandesco Music. Naast de popinstrumenten, is er ook een klassieke afdeling bijgekomen. In mei 2018 is een tweede vestiging van Grandesco Music geopend in Zwartsluis.