Wiebren van Dalen

Wiebren van Dalen

Piano

Hallo daar! Ik ben Wiebren van Dalen en ik geef pianoles bij Grandesco music. Momenteel studeer ik Docent Muziek aan het ArtEZ conservatorium Zwolle. Als toetsenist speel ik op verschillende podia door het land met mijn bands INVITED en Witlof, wat ik met super veel plezier doe. Daarnaast speel ik geregeld in een muziekteam in de Verrijzeniskerk in Zwolle. Daarnaast volg ik mijn passie, jongeren en tieners muziekles geven!

Muziek

Het pianospelen is er door mijn beide ouders een beetje ingegoten. Mijn vader was vroeger een muziekfanaat, en besloot op mijn 14e jaar dat het tijd was om een piano te kopen. Hier ben ik hem op de dag van vandaag zeer dankbaar voor. Na een jaar lang zelf dingen uit te hebben gevogeld op de piano, ben ik op klassiek les gegaan. Hier heb ik mijn pianobasis super goed ontwikkeld. Als pop/jazz liefhebber zocht ik na twee jaar toch naar iets waarbij ik meer creativiteit in mijn spel kon ontwikkelen. Toen heb ik besloten om bij Grandesco Music lessen te gaan volgen. Een jaar later heb kwam daar nog de vooropleiding van Jazz en Pop aan het ArtEZ conservatorium bij. Het door ontwikkelen van talent is iets waar ik heel enthousiast van word. Daarom besloot ik om docent Muziek te gaan studeren!

Mijn lessen

In mijn lessen is vooral plezier zeer belangrijk! Ik zou mijn lessen omschrijven als leren door te doen. Noten leren lezen, improviseren, samenspelen en het ontwikkelen van een goede technische piano basis gaan we vooral doen door te focussen op nummers die jij leuk vindt. Meestal komen leerlingen enthousiast naar me toe met een nummer en dan werken we hieraan. Daarnaast kan ik ook een nummer uitschrijven en kunnen we daarmee bezig! We passen de nummers aan op jouw niveau zodat jij ook thuis verder kunt oefenen en voldoende uitdaging krijgt.

Heb jij zin om verder te komen in je pianospel waarbij je voldoende uitgedaagd wordt, maar bovenal plezier maakt? Je bent welkom om een proefles te volgen!