Wouter de Goeij

Wouter de Goeij

Administratie

Ik ben Wouter de Goeij en ik geef pianoles bij Grandesco Music in Zwolle. Naast het lesgeven ben ik verantwoordelijk voor een groot deel van de administratie. Bij Grandesco Music Zwartsluis geef ik geen les, maar doe ik de administratie. Op dit moment speel ik in de band Worship Together en speel ik in een van de muziekteams van CGK Zwolle.

Muziek

Ik ben al vroeg begonnen met het maken van muziek. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met keyboardlessen en ben op mijn 12e overgestapt op pianolessen. Sindsdien ben ik gaan spelen in diverse bandjes.

In 2012 heb ik de opleiding Docent Muziek succesvol afgerond met het project LAB1870. Dat is een project waarbij senioren van 70+ en jongeren van 18- samen muziek maken in koor en band. Een aantal van deze senioren zaten op Jong van Harte. Jong van Harte is een koor voor senioren van 65+. Omdat hun huidige dirigent stopte, ben ik door Jong van Harte benaderd om te dirigeren en te begeleiden. Dit aanbod heb ik aangenomen en sinds september 2015 begeleid en dirigeer ik het koor elke woensdagmiddag.

Over mijn werk

Bij Grandesco Music Zwartsluis ben ik verantwoordelijk voor de administratie. Heb je een vraag omtrent de administratie? Stuur een mailtje naar onderstaand adres.