Basgitaarles in Zwartsluis

Basgitaar leren spelen

Bij Grandesco Music krijg je basgitaarles in Zwartsluis  Of je nou houdt van popmuziek, jazz, hardrock of funk, bij Grandesco Music kun je voor alle stijlen terecht!

De basgitaar is onmisbaar in elke band. Samen met de drums vormt de bas de basis van de muziek en bouwt de rest van de band op het ritme dat jullie samen neerzetten. Daarnaast is de basgitaar het tusseninstrument die het lage ritmische van het drummen en het hoge melodische van de gitaar en piano samenbrengt.

Heb je altijd al opgekeken naar basgitaarhelden zoals Flea, Jaco Pastorius, Cliff Burton en John Entwistle? Neem basgitaarles bij Grandesco en laat je talent zien!

Theorie en techniek

Samen met je basdocent (Laurens Lameris) ga je leuke nummers spelen terwijl je werkt aan verschillende aspecten van het spelen zoals snelheid, linker- en rechterhandtechniek, slappen en nog veel meer. Ook leer je handige muziektheorie die je helpt om je eigen mooie baslijnen te schrijven!

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke bassist de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de basgitaarlessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Als je er klaar voor bent is er in de toekomst ook de mogelijkheid om bassist te worden in een band van Grandesco Music. Deze bands zijn er op verschillende leeftijden en niveau’s. Zie bandcoaching. 

De docent

De basgitaarlessen worden gegeven door Laurens Lameris.

Online lessen

Benieuwd naar wat je precies gaat leren in de les? Bekijk deze DIY van Laurens Lameris over slides!