Gitaarles in Zwartsluis

Gitaar leren spelen


De gitaar: het instrument dat altijd en overal gespeeld kan worden! Verbeter of ontwikkel je skills bij Grandesco Music Zwolle. Dit kan op zowel een akoestische als een elektrische gitaar. Word de nieuwe Hendrix, Clapton of Mayer!

Je krijgt resultaatgerichte gitaarlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen en niveau. De nadruk ligt meer op de praktijk dan op de theorie en je leert wat je zelf het liefst wil leren!

Techniek en theorie

Voor de echte beginners is er binnen de muziekschool een gitaarmethode ontwikkeld waarmee je binnen een jaar de meeste basistechnieken onder de knie hebt. Ben je al iets verder en wil je jouw skills naar een nog hoger niveau tillen? Dat kan! Samen met jouw docent kun je leren om vette riffs, solo’s, tokkels en licks te spelen in allerlei stijlen. Daarnaast wordt ook de theoretische kant behandeld.

Ook de technische kant komt ruimschoots aan bod. Denk hierbij aan plectrumtechniek, houding, tokkelen, slagjes en fingerstyle. Bij techniek kun je ook denken aan het materiaal en de instrumenten waarmee je speelt. Er zijn veel verschillende soorten gitaren, versterkers pedaaltjes en ander toebehoren. Ook hierin maken we je wegwijs.

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke gitarist de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de gitaarlessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om gitarist te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching. 

De docenten

De gitaarlessen worden gegeven door Aart Lameris en Jeff Bolink. Beide docenten spelen zelf veel in de praktijk en zijn allebei aan de opleiding uitvoerend artiest op Deltion afgestudeerd. 

Online lessen

Benieuwd naar wat je precies gaat leren in de les? Bekijk deze DIY van Aart Lameris over het liedje ‘Smoke on the water’!