Kinderkoor in Zwartsluis

Kinderkoor in Zwartsluis

Begin 2020 gaat het kinderkoor Little Voices van start in Zwartsluis. De kinderen gaan aan de slag met bekende popnummers. Het koor bestaat uit maximaal 15 kinderen, zodat er veel ruimte is voor individuele coaching.

Popkoor

Dit koor is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Grandesco is latijn voor samen groeien. Samen muziek maken is niet alleen het leukste om te doen, maar ook het meest leerzaam om te doen. In tegenstelling tot de meer klassiek georiënteerde koren, is dit koor echt een popkoor waar de nieuwste popmuziek wordt gezongen.

Persoonlijke begeleiding

Het doel van het koor is om de jonge kinderen plezier te laten hebben in het maken van muziek. Tijdens de repetities wordt er aandacht besteed aan samenzang, meerstemmigheid en zangtechniek, maar plezier staat bovenaan. Omdat de groepen zo klein worden gehouden, is er veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Het is dus eigenlijk een cross-over tussen privéles en meedoen aan een groot koor.

Grandesco Presents

Naast repeteren zijn optredens ook een belangrijk onderdeel van de lessen. Tijdens het Kerstbal en de Jaarafsluiting krijgen de kinderen de kans om aan vrienden en familie te laten zien wat ze geleerd hebben.

Wie leidt het koor?

Little Voices wordt geleid door Femke Evers. Ze studeert aan het conservatorium in Zwolle en heeft veel ervaring met muziek maken met kinderen.

Wanneer repeteert Little Voices?

Little Voices repeteert direct na schooltijd. Locatie en dag worden z.s.m. bekend gemaakt.