Pianoles in Zwartsluis

Piano leren spelen

Wil jij ook piano leren spelen? Bij Grandesco Music in Zwartsluis krijg je les in jouw tempo, toegespitst op jouw niveau! Of je nu een beginnend of juist al gevorderd pianospeler bent, dat maakt niet uit. Samen met jouw docent zal je werken aan de doelen die jij voor ogen hebt.

Met de piano kun je alle kanten op! Van solo pianostukken tot belangrijke piano invullingen binnen een band. Hierbij wordt naast de piano ook gebruik gemaakt van andere sounds. De sound van een Fender Rhodes, Hammond orgel, synthesizer en nog meer te gekke sounds komen voorbij, allemaal om jou een betere toetsenist te laten worden!

Theorie en techniek

Je leert pianospelen o.a. door noten te leren lezen, akkoorden te leren spelen, te improviseren en vooral zo snel mogelijk liedjes te leren spelen op verschillende manieren. Speelplezier en een individuele invulling van de lessen staan voorop. Belangrijk is dat elke leerling uniek is en een eigen aanpak verdient.

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het eind van het jaar krijgt elke pianist de mogelijkheid om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de pianolessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan.

Wil je graag in een band spelen? Als je er klaar bent komen er uiteindelijk ook mogelijkheden om toetsenist te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands komen er op verschillende leeftijden en niveaus.

Wie geeft les?

De pianolessen worden gegeven door Wiebren van Dalen en Laurens Schweppe.