Zangles in Zwartsluis

Leren zingen 

Bij Grandesco Music krijg je zangles in Zwartsluis, gericht op pop en jazz. Daarnaast is er ruimte voor andere uitspattingen! Wat een geweldig instrument is jouw stem! Je kunt er mensen mee laten lachen, huilen, nadenken, ofwel: raken! Bij Grandesco Music in Zwartsluis is zangles mogelijk voor jong en oud, om jouw stem te laten klinken als nooit tevoren. Voor beginners en zeker ook gevorderden. Samen met je coach zul je kijken naar wat jouw voorkeur heeft om hierin te gaan werken naar een hoger niveau zodat jij uiteindelijk kunt stralen met jouw stem!

Verschillende sounds

Ontdek nu de kracht en sound van jouw eigen stem en zing (niet alleen onder de douche)!  Je kunt met jouw stem heel veel verschillende geluiden maken van “twang” tot vibrato. Hoe je dit doet komt ook uitgebreid in de lessen aan bod. Daarnaast wordt de theoretische kant niet overgeslagen. Denk hierbij aan intervallen, akkoorden toonladders etc.

Grandesco Presents

Naast de individuele lessen, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Aan het einde van het jaar krijgt elke zanger(es) de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat hij/zij heeft geleerd tijdens de zanglessen. Op deze manier wordt er ook podiumervaring opgedaan. Daarnaast worden er door het jaar heen ook meerdere optredens georganiseerd!

Als je er klaar voor bent is er uiteindelijk ook de mogelijkheid om zanger(es) te worden in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er op verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

Wie geeft les?

De zanglessen worden gegeven door gegeven door Joëlle Verbruggen. Het is van belang dat je ook echt leert wat je wilt leren, daarom richt ze zich specifieke wens van de leerling. Joëlle is afgestudeerd aan het conservatorium en heeft ruime ervaring met het geven van zangles in Zwartsluis.