Over presents

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen naast hun reguliere muzieklessen ook de mogelijkheid krijgen om podiumervaring op te doen! Met Grandesco Presents krijgen leerlingen meerdere keren de kans om hun talenten te laten zien op verschillende podia, waaronder Hedon. Elke leerling bij Grandesco Music mag meedoen aan Grandesco Presents. De volgende optredens worden elk jaar georganiseerd:

Grandesco Presents: Kerstbal

Vlak voor de kerst houden we het Kerstbal. Alle leerlingen mogen meedoen. Tijdens het Kerstbal worden de mooiste kerstnummers gespeeld!

Grandesco Presents: Potje Jam(men)

Rond maart hebben we een speciale bandjesavond! Onder de naam Potje Jam(men) krijgen alle bandjes de kans om nummers te spelen. Aansluitend houden we een open jamsessie waarbij iedereen mee mag doen!

Grandesco Presents: Jaarafsluiting

Aan het eind van elk seizoen hebben we een jaarafsluiting. Alle leerlingen van mogen dan laten zien wat ze door het jaar heen hebben geleerd.

Naast de bovenstaande optredens kunnen er ook nog andere optredens georganiseerd worden. Hier wordt je dan tijdig van op de hoogte gesteld!

Klik hier voor foto’s van Grandesco Presents!