UPDATE CORONAVIRUS

UPDATE CORONAVIRUS
15 maart 2020 Grandesco Music

Update 2 april 2020

Update 15 maart 2020
Naar aanleiding van de persconferentie van de ministers Slob en Bruins op 15 maart, schrijven we dit bericht. De regering roept ons op om zoveel mogelijk thuis te blijven om de verspreiding van het COVID19 virus in te perken. Grandesco Music wil verantwoordelijk omgaan met ieders gezondheid en daarom hebben we besloten om met onmiddellijke ingang alle fysieke lessen op te schorten tot 6 april. Eerder werd ook al bekend dat Potje Jam(men) dit jaar niet door kan gaan.We streven er naar om jou dit seizoen toch de lessen te geven waar je recht op hebt. De mogelijkheden hiervoor zijn we op dit moment aan het onderzoeken. De incassomomenten van 1 april, 1 mei en 1 juni blijven daarom dus ook gewoon actief. Hiermee willen we ook onze docenten een zoveel mogelijk financiële zekerheid geven. Als ZZP-ers zijn zij de eerste die vol geraakt worden, naast het ook niet doorgaan van diverse optredens. 

We willen benadrukken dat we de impact van dit virus betreuren en vragen om jouw begrip. We hopen dat we snel weer met je aan het werk kunnen in goede gezondheid.

Heb je hierover vragen/opmerkingen? Stuur een mailtje naar bram@grandescomusic.nl. Wanneer aanvullende maatregelen getroffen worden, zul je opnieuw bericht van ons ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Aart Lameris, Bram van Leeuwen en Wouter de Goeij

Grandesco Music

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*